Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

Wynajem Pokoi U JONKA

Adres obiektu Chyców Potok 32a, 34-500 Zakopane
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 3 opinii
5.0
Wyposażenie 5.0
Czystość 5.0
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 4.7
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-6 z 6

 
 

A&B
Dodano: 2015-02-11
Pobyt od: 2014-07-25 do 2014-08-06
 
 
    

Od kilku lat co roku spędzamy urlop w tej kwaterze. Nie wyobrażamy sobie innego miejsca. Idealnie usytuowane - 10min spacerkiem do centrum. Dojazd wygodny i bezkorkowy. Świetne miejsce na bazę wypadową. Bardzo czyste pokoje i łazienki. Przesympatyczni właściciele. Pokoje urządzone bardzo przytulnie - nasz klimat - wszystko w drewnie. Z czystym sumieniem polecamy !


 
 

Marek
Dodano: 2013-08-12
Pobyt od: 2013-07-31 do 2013-08-11
 
 
    

Swietna lokalizacja, dosłownie 100 metrów od dworca PKP, może 200 metrów od przystanku busów. W nocy słychac troche jeżdzące pociągi ale po całym dniu łażenia po górach było mi to obojętne, Łazienki czyste, wszystko zadbane ludzie mili, jedyny mały minus to troche małe łóżka, ja mam ponad 190cm wzrostu i waże ponad 105kg i w nocy myslałem ze łóżko sie zawali pode mną:) Gorąco polecam:) Za pokój płaciłem 40zł za osobe.


 
 

Kasia i Paweł
Dodano: 2013-01-21
Pobyt od: 2012-12-01 do 2012-12-04
 
 
 

Również gorąco polecamy ;) Pokoje bardzo ładne estetyczne tak jak i łazienki. Właściciele bardzo mili i życzliwi ;)


 
Basia i Marcin
Dodano: 2012-03-22
Pobyt od: 2011-12-27 do 2012-03-05
 

Gorąco polecamy! Świetna lokalizacja, pokoje bardzo zadbane, wlaściciele przesympatyczni! Na pewno przyjedziemy tam nie raz!


 
Elżbieta i Tadeusz
Dodano: 2010-06-25
 

Przyjeżdżamy tu każdego lata, i każdemu możemy polecać ten obiekt. Komfortowe pokoje i łazienki, wszędzie czysto i przyjemnie. Gorąco polecamy!


 
Madzia i Tomasz
Dodano: 2008-12-05
 

Polecamy kwaterę U Jonka. Usytuowanie domu bardzo korzystne,wszędzie blisko, na Krupówki i do sklepu. Pokoje czyściutkie. Gospodarze bardzo mili i pomocni. Posiadają ogromną wiedze na temat szlaków górskich polskich i słowackich.Na pewno wrócimy do Was.


Opinie 1-6 z 6

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
 

Zakopane w przewodniku

10 przykazań początkującego narciarza

10 przykazań początkującego narciarza

Chcesz zacząć, ale nie wiesz jak? Kuszą cię ośnieżone stoki, jednak boisz się początków? Ten dekalog pomoże ci postawić pierwsze narciarskie kroki.

5 praktycznych rad, jak przygotować się do górskiej wyprawy

5 praktycznych rad, jak przygotować się do górskiej wyprawy

Góry potrafią być widowiskowe, ale też niebezpieczne. O czym pamiętać i jak należycie przygotować się do wyprawy?

Ferie 2017 – Terminy ferii zimowych 2017

Ferie 2017 - terminy ferii zimowych 2017

Tradycyjnie uczniowie polskich szkół mogą liczyć na dwa tygodnie ferii zimowych. Jak wygląda terminarz ferii 2017?

Nowość! Góral Skipass łączy cztery ośrodki na Podhalu!

Nowość! Góral Skipass łączy cztery ośrodki na Podhalu!

Od najbliższego sezonu na fanów szusowania po stokach czeka miła niespodzianka. Projekt Góral Skipass połączy cztery podhalańskie stacje narciarskie.

Kolorowe szlaki – jak czytać oznaczenia górskich tras

Kolorowe szlaki – jak czytać oznaczenia górskich tras

Górskie szlaki w naszym kraju oznaczone są kolorami. Narosło wiele mitów dotyczących znaczenia poszczególnych barw. Obalmy te najpopularniejsze.

Za co kochamy Zakopane?

Za co kochamy Zakopane?

Tatr i Zakopanego nie trzeba nikomu przedstawiać ani polecać. Co od wielu dekad przyciąga tylu turystów na Podhale? W czym tkwi fenomen Zakopanego?

Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie